PROJEKT


Vi är väldigt stolta över allt vårt arbete men på denna sidan lägger vi upp lite bilder och information på objekt som varit lite extra roliga eller annorlunda. Eller bara sticker ut i mängden på ett eller ett annat sätt.

Nissan Skyline GTR

En brutalt maxad Nissan Skyline GTR som tillhört den före detta Formel 1 föraren Johnny Herbert. Denna bilen fick sig en ordentlig rengöring och polering för att få bort alla tvättrepor och återställa den ursprungliga glansen. En helt galet rolig bil att arbeta med.

Nissan GT-R
Tvättrepor

Nissan R90C

En grupp C bil som körde 24 timmars Le Mans 1990. Finns lite mer information om just denna bilen att läsa på wikipedia.

Nissan GT-R
Tvättrepor

Ford Mustang GT350R

En underbar Mustang som vi polerade åt Magnus Axelsson till Elmia Custom Motor Show 2016. Bilen fick mycket beröm och fick ett reportage i tidskriften Bilsport. Bilen behandlades med CQuartz Finest keramisk lackbehandling och all utvändig plast behandlades med CarPro DLUX. Vi önskar ett fortsatt samarbete med Magnus.

Ginetta G34

En väldigt ovanlig bil som tillverkades i endast 21st exemplar. Just denna bilen hade endast rullat 300 mil så det blev en lättare polering och vaxning. Vi valde att ta med denna bilen på denna sidan då den är så extremt ovanlig och vi kommer nog inte att stöta på någon mer.