TJÄNSTER


Bilvård i Borås

Vi erbjuder en mängd bilvårdsrelaterade tjänster och kan skräddarsy ett paket som passar just dig. Nedan finner du ett urval av våra vanligaste tjänster. Om du har några speciella önskemål så tveka inte att kontakta oss. Nedanstående priser gäller en normalstor bil. Priset kan variera beroende på bilens storlek och skick.

Utvändigt


Lätt polering1995 kr

Avfettning och handtvätt. Bilen poleras i ett steg för att öka glansen. Sist applicerar vi ett sprayvax som skyddar bilen.


Lätt polering och lackskydd2395 kr

Avfettning och handtvätt. Bilen poleras lätt för att öka glansen. Sist applicerar vi ett lackskydd med längre livslängd än vanligt vax.


Medium polering och lackskydd2995 kr

Avfettning och handtvätt. Bilen poleras i 2 steg för att avlägsna tvättrepor och mindre defekter. Lackskydd med lång hållbarhet appliceras.


Extrem polering och lackskyddOffert

Polering i flera steg för att avlägsna repor och defekter (om inte reporna är igenom klarlacken). Vattenslipning om det behövs. Resultatet blir en repfri bil. Priset varierar beroende på skick och bilens storlek. Kontakta oss för offert.


Glasbehandling Maranello595 kr

Efter behandlingen blir rutan tätare vilket gör att vattnet inte fäster på rutan utan pressas bort av luftmotståndet. Kolla på videoklippet nedan där vi applicerat Maranello.


 

Invändigt


Invändig städ595 kr

Dammsugning och urtorkning av kupé och bagageutrymme samt invändig fönsterputs.


Invändig rekond1395 kr

Dammsugning och urtorkning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler och mittkonsoler. Tvätt av mattor och klädsel. Invändig fönsterputs. Allt som går att komma åt rengörs till maximalt resultat. Fläckar på textil avlägsnas med ånga och textiltvätt.

CQuartz Finest


CQuartz Finest är en keramisk lackbehandling som ger din bil ett extremt bra skydd mot smuts, nederbörd, UV-strålning och mekaniskt slitage. Din bil blir lättare att tvätta då smuts och andra föroreningar som fågelspillning inte fäster lika lätt. CQuartz Finest har dessutom 2 års garanti. Priserna nedan gäller nya bilar.


Keramisk Steg 15995 kr

Keramiskt lackskydd CQuartz Finest.


Keramisk Steg 29995 kr

2 lager CQuartz Finest appliceras. Fronten behandlas med 4 lager. All utvändig plast behandlas med CQuartz Deluxe. Fälgar behandlas med keramiskt skydd.


Keramisk Steg 315.995kr

4 lager CQuartz Finest keramisks skydd appliceras. 2 lager extra på fronten. Fälgar demonteras och behandlas med keramiskt lackskydd. All utvändig plast behandlas med keramiskt skydd. Glasbehandling på samtliga rutor. Läder, plast och textil invändigt behandlas.


CQuartz Finest
Vi tar kortbetalning